top of page
  • Skribentens bildDennis Jaensson

Referenscase 3PL - Corlin Eyewear

Corlin Eyewear är en E-handelsaktör som erbjuder ett stort sortiment av solglasögon i snygg design med fokus på detaljer.


Intervju med medgrundaren Olle Sandberg:


Varför valde ni 3PL?

Vi har sedan start jobbat med logistiken själva men har kommit till

en punkt i företaget då det helt enkelt tar för mycket tid från allt

annat som måste göras i företaget. Det finns många delar som måste

skötas i ett ungt bolag och vi har valt att fokusera på de delar vi brinner för istället. Därav beslutade vi att ta hjälp med logistiken.


Vilka fördelar har ni märkt?

De största fördelarna so far är absolut tiden. Att känna att man hinner med att jobba vidare med marknadsföring och affärsutvecklingen i bolaget utan att behöva fundera över hur många timmar av dagen packning och övriga logistiken kommer att behöva. Det är även fantastiskt skönt att veta att vi alltid har någon på plats som ser till att kunden får sina varor på kortast möjliga tid.


Hur tyckte ni övergången gick från eget lager till 3PL?

Övergången var väldigt enkel och vi hade inget avbrott i handeln då det skedde över en helg. Lagret hämtades på en fredag och varorna skickades igen på måndagen därpå. Allt har gått som på räls.

Hur gillar ni Logistifieds 3PL-modell?

Då jag själv är en siffernörd i botten gillar jag Logistifieds model med en fast prissättning. Det ger oss utrymme att själva kunna räkna med kostnaden direkt i bruttomarginalen och skapar en enkel variabel som man har med i alla kalkyler.

Varför skulle ni rekommendera andra att köra Logistifeds 3PL?

Logistified har en flexibel, tillgänglig och utvecklande support som är perfekt anpassad för det växande e-handelsbolaget. Ett nära samarbete där kunden alltid sätts i fokus.


89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page