top of page
Fästpunkt 1
Logistified 3PL.png

3PL född ur en strävan efter enkelhet.

Hos oss ska kunden veta vad man betalar för. Därför har vi en prismodell som bygger på antal hanterade artiklar per kolli/försändelse, ett fast pris per orderstart och ett fast pris per artikel.

Logistified har genomfört fler än 30 stora projekt inom logistik och e-handel tillsammans med några av Sveriges mest framgångsrika e-handlare. Bland dessa fanns ett antal projekt där 3PL var med som ett alternativ istället för att bygga vidare sin egen lagerverksamhet.  I denna process uppdagades det att de äldre 3PL aktörerna gärna skapar prismodeller där det i stort sett är omöjligt att få fram en praktisk logistik-kostnad. Antalet parametrar är för många och dessutom i många fall godtyckliga. 

Vi tänkte att det behöver inte vara så, logistik är i grunden en relativt enkel process och när den är kontrollerad kan vi direkt ge ett pris per skickat paket till kund, bra va?

Det var så vi tänkte när vi skapade Logistified 3PL, det skall vara enkelt att ha koll på sina logistik-kostnader. Det är därför vi har en fast prismodell. 

I vår prismodell per skickat kolli ingår alltså hela logistik processen - enkelt och rakt fram frö dig som kund. Det skall vara enkelt med logistik, och kostnaden skall vara tydlig och synlig. Det är grundtanken i hela vårt koncept.

I vår prismodell med ett pris per kolli ingår således;

 

Inleverans, lagring, plockning, packning, medskick, etikettering, åtgångsmaterial (a4-papper, bubbelkuvert/brev, fraktskyddande emballage) samt överlämnande till speditör.  I stort sett allt ifrån det att artikeln kommer in i lagret (inleverans) tills det att den lämnar lagret (utleverans). Med andra ord så tar vi betalt först när ni säljer.

 

Dessutom tar alla våra samarbetspartner naturligtvis del av all vår kunskap från konsult-delen, inte bara när det gäller logistik - utan i hela kedjan! 
 

Vårt erbjudande 

All lagerhantering (inleverans, plockning, packning, utskick, ev retur).

✔ Enkel prismodell.
✔ Inga integration- och uppstartskostnader.
✔ Fraktavtal (B2B och B2C).
✔ Logistikstatus i mobil.
✔ 25-års erfarenhet av e-handelslogistik.

Välkommen!

Logistified 3PL.png

E-handel och 3PL

3PL som strävar efter att förändra branschen.

bottom of page