top of page
  • Skribentens bildLogistified

Vi är igång!

Uppdaterat: 24 apr. 2019Det är med nyfikenhet, hunger och ödmjukhet som Logistified är i tagen med att börja hjälpa bolag utveckla och synliggöra sin logistik. Logistified vill vara ett konsultbolag som är mellan det teoretiska och praktiska samt brinner för att ta bolag från marginalen till lönsamhet under tillväxt.


Vi vet av erfarenhet att många olika frågor dyker upp för verksamheter under resans gång i takt med bolagets och samhällets utveckling. Frågeställningar som bl.a. vilket spår ska man välja? I dag och i framtiden? Hur ska man tänka?


Frågorna som uppstår i logistikens olika faser känns säkert igen men kan skilja sig en del mellan olika bolag. De områden som oftast berörs är; lagerlokal-bygga nytt kontra optimera befintlig lokal, grad av automation, fraktalternativ, utlandsdistribution, bemanning och resursplanering. Frågorna är många, svaren ligger inte i att ”springa på alla bollar” utan snarare förstå sin egen affärsidé och börja plocka de lågt hängande frukterna.


I detta nyhetsflöde kommer vi länka nyheter och andra intressanta inlägg som kan vara spännande och givande för dig att kika på. Fokus kommer såklart att vara logistik men vi kommer även behandla närliggande områden som har anknytning till att lager och logistikfunktionen fungerar. Inläggen ska ses som en förmedling om vad som händer i branschen. Det är därefter upp till dig och ditt bolag att sortera och fundera på vad ert verksamhetsbehov ligger utefter era mjuka och hårda värden.


Vi hoppas detta ska ge trevlig läsning och framförallt lära fler om lager och logistikens roliga och utmanande värld. 

123 visningar0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page