top of page
  • Skribentens bildLogistified

Varför ska du välja Logistifieds specialiserade 3PL?

Uppdaterat: 20 maj 2020

Löser vi ett problem?

Den mindre e-handlaren har ofta stora investeringshopp i logistiken. Det blir svårt att vara lönsam och konkurrera då mycket i e-handelslogistik bygger på volym för att nå skalfördelar (yta, utrustning, system, bemanning, frakt osv).

Logistified samlar likasinnade bolag produkttypsmässigt under ett tak för att ditt bolags e-handelslogistik ska uppnå effektivitet och konkurrenskraft.


Vem säljer vi till?

Vår kund är den mindre/medelstora e-handlaren som omsätter cirka 2-30 miljoner i tillväxt. Vår kund säljer mindre/medelstora produkter genom varubrev eller mindre ombudspaket.


Varför ska du bli kund?

Enkel prismodell. Fast pris - du vet vad som ingår och vad du betalar för. När logistiken är linjär med din försäljning. Specialiseringen gör att alla våra kunder får ta del av våra upphandlingar och investeringar. Kundnöjdhet som byggs på en nära dialog, leveranssäkerhet och en stor portion av ordning och reda.


Vårt mål - få bolag att flyga

Vårt mål är att hjälpa bolag till att bli stora dvs när logistiken har egna volym- och skalfördelar. Bolaget får flyga till en egen logistiklösning när vingarna bär med skräddarsydd automation där du kan styra dina egna instrument (emballage, frakt, bemanning osv). Alternativt en annan 3PL-aktör.


 
 

275 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page